HONTIDENT A TELJES FOGHIÁNYOK SPECIALISTÁJA,

IMPLANTÁTUMOS MEGOLDÁSOK  ÉS

IMPLANTÁTUM NÉLKÜLI HAGYOMÁNYOS ÉS VÁKUMOS FOGSOROK

Nincs többé elkopott rögzítőfej! A kopó alkatrészek egyszerűen cserélhetőségével több évtized múlva is stabil lesz a fogsora.
Akciós csomagár 2 implantátummal és prémium rögzítő elemekkel
360 000 Ft-tól

ÉRDEKEL

Létezik a kivehető teljes műfogsornak  olyan stabil rögzítése, ami hosszú évek múltán is ugyanolyan megbízhatóan rögzít?

Igen, már létezik!

Elérhető a Hontidentnél azoknak, akik valóban stabil és valóban hosszú távú megoldást szeretnének.

HONTIDENT VÉGLEGSTABIL FOGSORRÖGZÍTÉS
2023.  október 31-ig akciós csomag áron 2 db kétrészes prémium implantátummal és rögzítő elemekkel már 360 000 Ft-tól elérhető.

BEJELENTKEZEM

Mit kell mindenkinek tudnia a stabil fogsorrögzítésről?

Manapság az ínyen támaszkodó, kivehető teljes fogsorok implantátummal való stabilizálása, rögzítése mindennapos megoldás. Így akár 2 implantátum beépítésével, olyan „kapcsokat” alakíthatunk ki a szájban, amelyekre egyszerűen rápattintható a meglévő fogsorunk is és ugyanilyen könnyen eltávolítható. Az állkapocs és a fogsor adottságaitól függően már akár 2 rögzítési ponttal is stabil fogsorrögzítés biztosítható.

Jogosan kérdezi Ön, hogy mennyire megbízhatóak ezek a megoldások.

Az első siker faktor az implantátumok biztos beágyazódása.

Hogyan lehet ebben biztosra menni?

Több évtizedes implantológiai tapasztatunknak köszönhetően  jól ismerjük a sikeres implantáláshoz, a megfelelő becsontosodáshoz szükséges biológiai alapokat. Sokéves tapasztalatunk van az általunk használt kiemelkedő minőségű Paltop implantátumok használatával, melyeket hatékony helyi érzéstelenítésben

professzionális kis feltárásos eljárással  helyezünk be.

Sokan mondják,hogy a fogíny felvágása nélkül is az implantátum kellően pontosan, sikeresen behelyezhető. Ez szakmai meggyőződésünk és a szakmai irányelvek szerint sem helyes megoldás. Sokszor az íny lefutását nem pontosan meghatározhatóan követi alatta levő csontozat. Kellő információ hiányában -íny felnyitása nélkül- kockázatos “vakrepülés” az implantátum ilyen módon történő beültetése.

Az implantátumot milliméter pontossággal a 3 dimenzió pontos figyelembevételével kell a csontba helyezni.

Igény esetén az íny felvágása nélküli (mikrosbészeti feltárásos) beültetést is eltudjuk végezni. Rendelkezünk a szükséges tudással, tapasztalattal és eszközökkel is (Guide, navigációs implantátum behelyezés).

Válassza a Hontident implantológiát, mert:

  • Orvosaink az elmúlt 20 évben sokezer implantátumot helyeztek már be, 98%-os sikerrel.

  • Elégtelen csontmennyiség esetén csontpótlást alkalmazunk. Az innovatív, az őssejtekhez hasonló elven működő növekedési faktorokkal (PRF) a gyógyulási időt akár a felére tudjuk csökkenteni.

  • Műtéteinket altatásban (éber szedáciációban) is végezzük

  • Bízza magát profi, gyakorlott szakemberre!

Jelentkezzen be most!

A sikeres fogsorrögzítés másik kulcsa, hogy az implantátum felső részén kapocsként működő rögzítőfejek és a fogsorba rögzített ellendarabok egyszerűen és az időnek is ellenállóan működjenek.

Sajnos a szájban rögzített elemek nagy fizikai és kémiai elhasználódásnak vannak kitéve. A leggyakoribb probléma, hogy az implantátum fej és rögzítő elem a szájban pár év alatt megkopik, elhasználódik. Az beágyazódott implantátumot viszont nem lehet cserélni, ezért olyan megoldást kell keresni, amely lehetővé teszi az elhasználódott rögzítő elemek egyszerű cseréjét.

Vannak fix fogsorrögzítésnek nevezett megoldások, amelyek kedvező áron elérhetőek. Ezek az úgynevezett egyrészes implantátumok, vagy nevezik őket mini vagy tű implantátumoknak is. Tulajdonságuk, hogy a csontba beültetett műgyökér rész és a fogsort rögzítő gömbfej jellegű részek egyben vannak. Számos beteg érkezik hozzánk azzal a panasszal, hogy az ilyen típusú egyrészes implantátumaik néhány év után nem rögzítenek stabilan. Igen, hiszen a kapocsként működő gömbfej a használat során pár év alatt tojás alakúra kopik, és az nem cserélhető. Így egyre nehezebben rögzíthető vagy lötyögő fogsorral kell bajlódniuk. Ezeknél a megoldásoknál a fogsorba helyezett gumigyűrű is intenzív elhasználódásnak van kitéve a szájban, ezeket legalább ½-1 évente cserélni kell.

Most, a HONTIDENT VÉGLEGSTABIL FOGSOR-ral a fenti megoldhatatlan problémák elkerülhetőek!

Miben más a HONTIDENT VÉGLEGSTABIL FOGSORRÖGZÍTÉS?

  1. Mi a fogsor rögzítésére prémium minőségű, innovatív, speciális felület erősítésű, nagy kopásllóságú cserélhető fejes implantátumokat,  golyós vagy lokátor rögzítő fejekket használunk. Így amikor az évek során a fogsorban lévő rögzítő betét vagy az implantátumba betcsavarozott rögzítő fej megkopik, elhasználódik, azt egyszerűen egy új betétre, fejre cseréljük, amely ismét 100%-os rögzítést nyújt. Így bármikor visszaállítható az eredeti, 100%-os rögzítési minőség.
  1. Nálunk a fogsorban lévő rögzítő elem, amely az implantátumfejre kapcsolódik nem gyorsan öregedő ipari gyártású és felhasználású gumiból („ó gyűrű”) van, hanem egy speciális orvostechnikai eszköz „szájközeg álló” műanyagból, így annak kihordási ideje is lényegesen hosszabb, a  gyakori cseréjét is elkerülhetjük.

Válassza Ön is a kategóriájában legmegbízhatóbb megoldást!

Jelentkezzen be most Hontident VÉGLEGSTABIL fogsorrögzítésre!

BEJELENTKEZEM

Mennyivel drágább ez a megoldás, mint az egyszerű egyrészes (tű)  implantátumok?

Jó hírünk van: semmivel. Árainkat úgy alakítottuk, hogy versenyképes legyen a mienkénél korszerűtlenebb, rosszabb megoldások áraival. Miért? Mert mi hiszünk abban, hogy egy elégedett páciens másoknak is ajánlani fog Bennünket, így nem a rövidtávú nagy haszonra törekszünk. Másrészt a Hontident rendelő az alapító orvos testvérpár tulajdonában van, így a bevételből nem kell egy befektető hasznát is kigazdálkodnunk.

És végül még 1 érv amiért érdemes most eljönni konzultációnkra!

Téli akciónkban 2023 október 31-ig akciós VÉGLEG STABIL FOGSORRÖGZÍTÉS csomag áron, 2 prémium implantátummal és rögzítő elemekkel már 360 000 Ft-tól elérhető.

Jelentkezzen be konzultációra, hogy Önnek is személyre szabott ajánlatot adhassunk!  

A megoldás költsége függ attól, hogy Önnek milyen stabilitásra, pontosan hány pontos rögzítésre van szüksége.
Az első konzultáción Önnek személyre szabott megoldási terveket és árajánlatokat adunk.

BEJELENTKEZEM

Milyen típusú foghiánynál alkalmazható a HONTIDENT VÉGLEGSTABIL FOGSORRÖGZÍTÉS?

A megoldás a teljes foghiányra készülő kivehető fogpótlás stabilizálására nyújt megoldást. Már meglévő fogsort is tudunk vele rögzíteni, de új fogsor egyidejű tervezését és készítését is vállaljuk.

Nagyon ritka azon esetek száma, amikor nem alkalmazható a megoldás.

Minden esetben egyedileg tervezzük meg, hogy hány implantátum beépítésével garantálható a maximális stabilitás.  Jellemzően 2 implantátum is már stabil alsó fogsor rögzítést ad, de előfordul, hogy egy teljes fogsort akár 4 ponton is meg kell támasztani. Az Önnek megfelelő megoldást az Ön állkapcsának pontos felmérésére alapozzuk.

A 2 implantátummal való stabilizálás a leggazdaságosabb megoldás a mozgó fogsorra.

Ugyanakkor a fogatlan száj rehabilitációjára egyéb magasabb szintű ellátási formát is kínálunk. Ezek közül a legnépszerűbbek a teljesség igénye nélkül:

  • Implantátumokon rögzülő fix híd, mely gyakorlatilag esztétikájában és funkcionalitásában is megegyezik a természetes fogazattal.
  • “All On Four”  4 implantátumon rögzülő fix, nem kivehető híd, hídprotézis. Prémium megoldás.
  • Stéges fogsor 4 implantátumon rögzülő nagyon stabil kivhető (könnyen jól tisztítható) nagyon esztétikus fogpótlás. A felső fogsor a szájpadot teljesen szabadon hagyja. Közepes árkategóriájú megoldás.
  • 2-4 implantátumon rögzülő golyós, lokátoros fogsorrögzítés. A leggazdaságosabb megoldás.

Mi van ha már csak néhány fogam maradt, de azok viszonylag erősek, stabilak?

Nehéz elképzelni, de 1-2-3 megmaradt fog esetén teleszkópos fogpótlás készítésével kivehető, igen stabil fogsort tudunk készíteni. A fogpótlást úgy kell elképzelni, mint 2 egymásba csúsztatott poharat. CAD-CAM (számítógépes tervezés és gyártás) útján készített primer fém sapkát ragasztunk a megmaradt fogkra csiszolás után.  A fogsorba a primer koronára nagyon pontosan illeszkedő második fém korona kerül beépítésre.  Az implantátumos megoldás stabiltását megközelítő vagy meghaladó végeredményt a legkedvezőbb áron nyújtja.

Jelentkezzen be most, hogy Önnek is megtervezhessük az ideális fogsorrögzítést!

Miért válasszam a Hontident rendelőt?

Rendelőnk specialitása,  az egy- vagy mindkét fogívre kiterjedő fogatlanság ellátása.  Meggyőződésünk, hogy nincs két egyforma száj, egyforma eset, egyforma lehetőség.  A pontos diagnózis felállításához panoráma röntgent, szükség esetén CT felvételt készítünk, az ennek értékeléséhez a legkorszerűbb elemző – tervező programot használjuk, valamint 3 dimenziós optikai lenyomatot (száj szkenner) is használunk rendelőnkben.

Rendelőnkben egyforma  személyi, szakmai és tárgyi felkészültségben, hangsúllyal szerepelnek a legkorszerűbb implantációs műtéti megoldások és az ezekre épülő fogpótlások, valamint a teljes kivehető fogpótlások is. Meggyőződésünk, hogy a magas színvonalú implantációs fogpótlások készítésének alapja a teljes fogpótlások készítésének is nagyon magas szintű ismerete.

Bármely teljes fogpótlás készítésénél kiemelt figyelmet fordítunk az állcsontok egymáshoz való viszonyának, a fogsorok egymással való záródásának meghatározására, kialakítására. Ezek eszköze az arcív alkalmazása és a támasztócsapos harapásvétel elvégzése. Ezek részleteiről személyes konzultáción tudunk részletekkel szolgálni.

Rendelőnk fogorvos testvérpár, dr. Honti Béla fogszakorvos, implantációés teljes fogsor specialista és dr. Honti Eszter fogszakorvos tulajdonában álló rendelő, 30 éves szakmai tapasztalattal.

Forduljon Ön is a teljes foghiány specialistához. Jelentkezzen be most!

Kérdésére szívesen válaszolunk!
Keressen bennünket!

+36 1 212 22 80

1027 Budapest, Varsányi Irén utca 33/B
(a Széll Kálmán tér mellett, Mammuttól 2 percre)

BEJELENTKEZEM

Jelentkezzen be itt és 1 munkanapon belül visszahívjuk!